Reglementen WAT

 1.Een dubbelcompetitie voor Heren en Dames van alle leeftijden en met alle klassementen.
2. Een competitie die elke woensdagavond gespeeld wordt tijdens het zomerseizoen, +-26 speeldagen.
3. Alle spelers en speelsters worden ingepland in diverse reeksen, dubbel heren, dubbel dames en dubbel gemengd.
4. U kunt inschrijven op het prikbord in de chalet, gelieve bij uw naam eventueel het uur te vermelden vanaf welk uur je kan starten met spelen, het is dus mogelijk dat je later wordt ingepland, indien anders gelieve het duidelijk te vermelden.
5. Na de gespeelde wedstrijden worden de lijsten weggenomen, de nieuwe planning wordt op volgende maandag uitgehangen, je kunt dit ook alles ivm het tornooi raadplegen op de website: www.tc78.be.
6. De uitslagen dienen ingevuld worden na elke gespeelde wedstrijd, bij het niet invullen van de einduitslag zullen er voor ieder enkel 2 winstpunten worden aangerekend.
7. Er wordt gespeeld in sets van 6 met 2 punten verschil ZONDER tie-break. Indien er meer dan 2 sets worden gespeeld tellen we die score erbij. 
8. Bij winst krijgt u 6 punten, bij gelijk spel 4 en bij verlies 2 punten, deze punten geeft een ranking waarmee we de jubilarissen vieren op het einde van het speeljaar. 9. U speelt elke week met een andere partner, maar u kunt wel een partner kiezen waarmee u wil dubbelen, deze inschrijvingsdocumenten hangen aan het prikbord, u kan 2 partners kiezen per maand met uitzondering van de laatste maand september, dan zijn er geen partner reservaties mogelijk.
10. Indien de ontmoeting niet doorgaat bij regenweer, ontvangt iedere speler 4 punten.
11. Indien u niet kan aanwezig zijn, gelieve eventueel iemand te contacteren om in uw plaatste spelen, bij afwezigheid zonder dit te melden worden er 2 punten van uw wedstrijdpunten afgetrokken.
12. Bij het laatste speeluur wordt de stand behouden van de eventuele extra spellen.
13. Indien u invaller bent voor een bepaalde wedstrijd, tellen enkel de punten voor uw geplande wedstrijd.
Veel tennisplezier

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close