TROOPER TC78

NIEUW VOOR ONZE VERENIGING :
SHOPPEN TEN VOORDELE VAN DE JEUGD TC78

25% korting op alles met de code TROOPER25
Hey 78’ers!
We gaan er hier niet te veel woorden aan vuil maken. Dit mailtje komt er speciaal om jou te vertellen dat je met de code TROOPER25 nog tot en met 31/12/2022 25% korting krijgt op alles wat je op de website van G-Star kan bestellen.   De voucher is ook combineerbaar met de sales die ze nog aanbieden. Zo wordt hun ’tot 50% korting’ maar liefst ’tot 75% korting’. Daar kunt ge ni voor sukkelen, hé? TC78 pakt trouwens gemiddeld 6% commissie op jouw aankoop.
Shoppen maar!!!

Groeten Het Trooperteam

 
Vingers blijven plakken aan toestenbord. Billen aan stoel. Slokje spuit. Heet. Té, om te schrijven. En om te lezen. We houden de zinnen kort. Pauzeke.
 

 
Het mag: solden naakt shoppen. Bij 40 graden achter de laptop maar vooral via Trooper. Een hemdje. Een licht topje. Zwemshortje of een ander niemendalletje. Voor een miniprijsje. Bij JBC, de Bijenkorf, La Redoute,… want voor commissies is het nooit te warm.

 
Enthousiasme VENTILEREN! Mogen we ons enthousiasme eens VENTILEREN? 1.333 verenigingen gaan weer lopen (niet te hard, zeker niet overdag) met 180000??? euro dit kwartaal. Daarvoor doen we het tenslotte.

 
Ze bestaan. Mensen die het hier niet warm genoeg vinden. Voor ons niet gelaten. Wat wij willen is commissies sprokkelen voor verenigingen. En bij reizen is het massa kassa. Want het gaat over dikke bedragen. Lees hier waar en hoe jij gratis TC78 steunt door op congé te gaan.


Bij je vrienden blijven “plakken” is een goed idee. Boven een vuur hangen en koken niet. Bij TakeAway bestellen weer wel. De gratis commissies voor TC78 ook.

 
Hier klikken en shoppen voor deze coole items: een koelmat voor katten of honden, hondenijsjes, een zwembad voor den hond of een drinkfontein voor je kat.Gebruik de code WELKOM-TROOPER bij je eerste aankoop bij Zooplus en krijg 10% korting (geldig bij aankoop van minimum € 59). TC78 krijgt gem. 3% commissie.
 


 
EHBO-lifehacks zijn altijd hot. Voor thuis en voor op reis. Wij onthouden vooral het stukje over deodorant voor op je, uhu, voeten. #cliffhanger
Op www.trooper.be/tc78 vind je nog zo’n 1.000 andere shops die met kortingen smijten.
Veel shopplezier, Het Trooperteam.

https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/tc78

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close