Pers en Media

Geert De Rycke

Groeiende tennisclub zette sterk in op vernieuwing: “Cafetaria sluitstuk van al onze plannen”

HAMME
Tennisclub ‘TC78′, die zijn naam vernoemde naar het jaar van oprichting heeft afgelopen jaren heel wat investeringen gedaan om het aantal groeiende leden een aangenaam verblijf te kunnen geven. Op een half jaar tijd werd ook de cafetaria volledig onder handen genomen, met een resultaat dat gezien mag worden. “Op deze manier kunnen we de werking en het comfort voor onze leden alleen maar verbeteren”, zegt voorzitter Rudi Moerman. 

De club is al jaren een begrip in Hamme en blijft ook steeds nieuwe leden aantrekken. De terreinen zijn eigendom van de gemeente en steunt de club ook al jaren zo goed mogelijk. De laatste twee jaar werden er al verschillende werken uitgevoerd op en rond de club. Zo werd er een haag verwijderd aan de zijkant van de club en werd er ook een nieuw terrein bijgeplaatst, dat overigens niet het laatste zal zijn in de toekomst. 

Als laatste voor de verfraaiingswerken werd ook de cafetaria onder handen genomen. Dit gebeurde grotendeels door eigen inbreng, maar ook de gemeente stak financieel een handje toe om er iets mooi van te maken. “De gemeente heeft 50.000 euro bijgedragen aan de werken, de rest hebben we allemaal met eigen middelen gefinancierd”, zegt voorzitter Rudi Moerman. “Onze club was enkele jaren geleden niet bijzonder groot, maar intussen zijn wij fors gegroeid, waardoor de accommodatie hier stilaan te klein werd en er toch iets moest veranderen. Sinds 1978 waren hier geen werken meer uitgevoerd, en dat maakte dat onze cafetaria serieus verouderd was.” 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close