Kidsclub TC78

TC78 IS IN 2022 EEN ECHTE KIDSCLUB

TIJDENS ALLE JEUGDLESSEN OP WOENDAG,
KOMT KASTAAR LANGS OP TC78 !!!!!

Interesse in Jeugdlessen bij TC78? Een mailtje naar lessen@tc78.be

KOBE, 6 JAAR
“Ik kom hier plezier maken met vriendjes. Ik heb ook een supertoffe tennisleraar en ik heb al veel geleerd. Binnenkort mag ik naar `Rood’ en tennis ik op een groter terrein.”

DRIES, PAPA VAN MONA
“Ik vind het belangrijk dat mijn dochter een sport als hobby heeft en er plezier aan beleeft. Tegelijkertijd verwacht ik kwaliteit in de lessen. KidsTennis vult dat perfect in: Mona leert niet alleen tennissen o.l.v. gediplomeerde lesgevers, ze vindt het ook ontzettend leuk. Bovendien kan ik aan de hand van testjes en diploma’s de evolutie van Mona volgen.”

KATRIEN, MAMA VAN SARA
“Mijn dochter zit op dansles, mijn zoon gaat voetballen. Maar allebei volgen ze ook KidsTennis. Met KidsTennis, geef ik hen een sport voor `t leven waar ze ook als volwassene nog veel plezier aan kunnen beleven.” 

CHRISTOPHE, TC VIJVERHOF
“Via beelden, goed didactisch materiaal en het KidsTennis trainersboek kan ik mijn lessen variĆ«ren en de kinderen goed motiveren.” 

TC BASVELD
“Via KidsTennis trekken we heel wat nieuwe leden en jonge gezinnen aan uit de buurt.”

JOOST VAN OUTRYVE, HOOFDTRAINER & JEUGDVERANTWOORDELIJKE TC RACSO
“Tennis Vlaanderen stelt een gestructureerd lesprogramma ter beschikking gebaseerd op een gedetailleerd trainersboek.  De trainersopleidingen en bijscholingen verlopen ook o.b.v. het succesvolle KidsTennisconcept. Dat zorgt ervoor dat alle trainers op een uniforme en kwaliteitsvolle manier lesgeven. Daarnaast zet Tennis Vlaanderen in op het delen van beelden via Facebook en Youtube zodat trainers heel regelmatig beelden ontvangen.” 

Meer info volgt later

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close