Interclub

Hoegaarden Tennis Interclub 2023

Doe mee aan de Hoegaarden Tennis Interclub 2023

Dames 5 (61-95) op zaterdag 29/04/23 wordt: TC78 A v TC SOKS A vanaf 14u (TC78 speelt thuis)

Doe jij mee aan de Hoegaarden Tennis Interclub? Groot gelijk! Want Interclub spelen, dat is de mooiste tijd van het jaar. Samen met je tennisvrienden genieten van spannende wedstrijden, gezellige aprèsmomentjes en heel veel sfeer. Wist je dat jaarlijks meer 33.000 spelers uit 7.000 ploegen aantreden, goed voor meer dan 20.000 ontmoetingen?

Doe je mee? Inschrijven kan tot en met 31 januari via jouw tennisclub.

Wil je meer weten? Kies in het menu tussen ‘gewestelijke’ of ‘nationale interclub’ en kom alle details te weten.

Wij kijken nu al vol ongeduld uit naar de start van het competitieseizoen en natuurlijk ook de Tennis Interclub die overloopt van spannende wedstrijden, sportieve sfeer en gezellige afterdrinks op het terras! Want na de inspanning, komt uiteraard de ontspanning…

En deze ontspanning zal vanaf 2023 verfrissender zijn dan ooit, want we hebben goed nieuws! Onze nieuwe partner Hoegaarden zal zijn naam verlenen aan de Hoegaarden Tennis Interclub in het voorjaar en Hoegaarden Tennis Team Cup in het najaar! Een iconisch witbier in combinatie met een iconische tenniscompetitie, dat wordt gegarandeerd een succes. Volg onze sociale media voor verfrissende acties waar Hoegaarden jullie zeker mee zullen verrassen.

https://www.tennisvlaanderen.be/hoegaarden

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close