Gratis kennismaking

Wil je graag kennismaken met TC78?

Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen organiseren wij kennismakingsmomenten aan het begin van het seizoen (april 2023).

VOLWASSENEN

Wat? Een gratis proefles tennis (half uurtje). Op deze manier kan je kennismaken met tennis en met TC78.

Wanneer? Zaterdagvoormiddag 15 april 2023 tussen 10 en 13 uur en woensdagavond 19 april 2023 tussen 18 uur en 21 uur.

Extra informatie: Wij voorzien tennisrackets en tennisballen. Op deze dagen is het ook mogelijk om vrij te komen tennissen als niet-lid ter kennismaking met tennis en TC78. Gelieve aangepast schoeisel te voorzien: schoenen met een vlakke zool of ondiepe groeven (geen loopschoenen).

Inschrijven :

https://docs.google.com/forms/d/1ckSc1v7r0hep8an5WruEstE_M9iqXLkuCOPuOwKi6_0/edit

JEUGD

Wat? Alle jeugdleden worden uitgenodigd voor een leuke namiddag vol tennis en plezier. Je mag een vriend(in) meebrengen. Ook niet-leden zijn welkom. Zij krijgen de gelegenheid om op een speelse manier kennis te maken met tennis. 

Wanneer? Woensdagnamiddag 19 april 2023

Extra informatie: Wij voorzien tennisrackets en tennisballen. Gelieve aangepast schoeisel te voorzien: schoenen met een vlakke zool of ondiepe groeven (geen loopschoenen).

Inschrijven? Kennismakingsdag jeugd TC78

Op zaterdag 15 april 2023 en woensdag 19 april 2023 is het ook mogelijk om gratis vrij te komen tennissen als niet-lid (zowel jeugd als volwassenen) ter kennismaking met tennis en TC78 (maximum 1 uurtje). Tennisrackets en tennisballen zijn aanwezig. Gelieve aangepast schoeisel te voorzien: schoenen met een vlakke zool of ondiepe groeven (geen loopschoenen). Om zeker te zijn van een terrein en een racket is het aangewezen om in te schrijven.

Inschrijven kan via Vrij tennissen TC78

GDPR

Iedereen die zich voor lessen inschrijft gaat akkoord met de GDPR voorwaarden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close