Clubladder TC78

op jouw niveau – wanneer je wilt – zo vaak je wilt

Voor recreant tot competitiespeler: Clubladder is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes van jouw niveau op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Inschrijven enkel:  TC 78 enkel tennisladder; inschrijven dubbel: TC 78 dubbel tennisladder

Je schrijft in voor je team: De andere speler hoeft niet apart in te schrijven. Aan het begin van de volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.

Teams

Alleen de ‘captain’ schrijft zich in voor het team. De captain communiceert met het andere team en is verantwoordelijk voor het registreren van de score. Een kopie van wedstrijdmails kan naar de tweede speler gestuurd worden. De tweede speler kan captain van het team worden door zich aan te melden en de stappen te volgen.

Je kunt in meerdere teams spelen, maar je kunt slechts captain zijn voor één enkel team per competitie. We zetten geen wedstrijden op tussen teams met dezelfde speler.

Je kunt je partner op elk moment veranderen. Als de nieuwe partner een ander spelniveau heeft, moet je de competitie verlaten en opnieuw meedoen om zeker te zijn dat je op het juiste niveau speelt.

Spelregels

Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels.

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close